Huidverbetering

Wu Mei 

La Paz werkt samen met Wu Mei waar het oosten het weste ontmoet.  Westerse cosmetica producten geproduceerd volgens TCM (traditionele chinese geneeskunde) met high level Oosterse en Westerse ingrediënten.

In eerste instantie ontwikkeld door en voor acupuncturisten met spectaculaire resultaten op zowel huidverbetering als anti-aging heeft Wu Mei zich ook een weg gebaand naar de schoonheidsspecialisten.

Door de huid te stimuleren zowel op vlak van celregeneratie alsook de microcirculatie te herstellen, gaat onze huid doen wat ze altijd gedaan heeft namelijk vernieuwen en herstellen.

We kunnen zoveel nutriënten extern toevoegen als  we willen, als onze huid fysiologie hier niets mee doet, gebeurt er ook niets.

Hoofdzaak is stimuleren van celmetabolisme en herstellen van microcirculatie aan de hand van “keizerlijke kruiden” die al duizenden jaren in het Oosten gebruikt worden.

Behandelingen 

Allround deluxe gelaatsverzorging 

De benaming zegt het zelf al: Een ware deluxe ervaring van 90 minuten! 

Tijdens deze huid verbeterende behandeling gaan we tijdens de huidanalyse naar de huid kijken. Met bijkomende vragen, wordt er zo een beeld van uw huid gemaakt om zo dé behandeling op maat te krijgen.

Uw huid wordt gereinigd, gepeeld, gua sha massage, een hydraterend masker en facial cupping daarna wordt u huid verder gevoed met een serum en jelly mask terwijl u nog een nek-en schouder massage krijgt. We eindigen met de tinted dagcreme. 

Recovery gelaatsverzorging 

Geniet een uur lang van een ontspannen gelaatverzorging met de mooiste resultaten voor uw huid!

Doormiddel van de huidanalyse en bijkomende vragen, wordt er zo een beeld van uw huid gemaakt om zo dé behandeling op maat te krijgen.

Uw huid wordt gereinigd, gepeeld, gua sha massage, een hydraterend masker en facial cupping, serum en we eindigen met de tinted dagcreme. 

Analyse gelaatsverzorging 

Heeft u nog geen idee welke soort verzorging u moet kiezen? Weet u niet goed welke producten u kan/mag gebruiken op uw huid? 

Kom alles te weten met de analyse behandeling. 

Doormiddel van de huidanalyse en bijkomende vragen, wordt er zo een beeld van uw huid gemaakt om zo dé behandeling en advies op maat te krijgen.

Uw huid wordt gereinigd, gepeeld, serum en we eindigen met dagcreme. 

Op basis van deze behandeling kan u verder met de recovery of allround deluxe behandeling om zo uw huid in top conditie te krijgen.